fredag 3 maj 2013

Omflyttning och renovering

Under hela våren har det varit kaos i huset i Hult eftersom vi håller på och bygger om vår övervåning. I den möblerbara hallen (barnens lekrum) har vi byggt en klädkammare till mig och nu skall barnens rum äntligen börja byggas. I helgen får tjejerna flytta ut i lekrummet och sedan skall vi börja riva krypvindarna i deras rum och sedan dela rummet till två. Det känns verkligen både roligt och spännande att äntligen ha kommit så pass långt. Än är det inte dags för tapeter men vi har börjat titta så smått och barnen har hunnit ändra sig femton gånger var. Det senaste budet från ena barnet är att hon vill ha ett rum med fashion som tema och vi har hittat den perfekta tapeten till detta. Den är både söt och tuff på samma gång och jag tror att en modetokig tjej skulle kunna trivas några år med den.


Tillsammans med rosa som tjejen önskar sig blev det lite för sockersött och något jag tror hon kan tröttna på lite för fort. Kanske kan grått vara en bra färg?



Det känns lite frustrerande att det redan är maj och att vi inte är klara med barnens rum ännu. Den största orsaken till detta är tid. Vi är helt enkelt inte hemma tillräckligt mycket för att ha tid och ro till renovering just nu. Är vi väl hemma så har vi ofta gäster och då går det inte riktigt att jobba då heller. Fast det är ju ett trevligt bekymmer att ha så trevligt att vi inte har riktigt tid att renovera. Nåväl i helgen blir det ändring och snart börjar det hända saker!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...